Kirbun broilerpyörykät

Korppujauhot veden kanssa turpoamaan, muut ainekset sekaan.

Itse maustoin suolalla, pippurilla, kurkumalla sekä currylla ( reilusti )!

Noin 16 pyörykkää ohjeesta.

Vettä voi laittaa vähemmänkin, aika löysän tuntuinen taikina tuli 2dl:sta vettä..

Ja näin jälkikäteen ajatellen, sekaan voisi laittaa aurinkokuivattua tomaattia sekä murustettua fetaa, nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Kirbbu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia799g1118kcal135.8g0g63.9g0g
Vesi320g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (X-tra)72g273kcal9.3g54.6g1.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu118g149kcal13g0.4g10.6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g84g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2784g3125kcal318.4g118g152.2g2.8g
Valittu annoskoko1392g1563kcal159.2g59g76.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna696g781kcal79.6g29.5g38.1g0.7g
Arvot/100g100g112kcal11.4g4.2g5.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107112