Jauhottomat jauhelihapihvit

Pehmennä kuivattu tomaatti öljyssä pannulla.

Silppua pekoni ja sipuli.

Lisää kaikki aineet jauhelihan sekaan ja sekoita.

Mausta vielä vaikka provencen yrteillä.

Paista pinnalta ruskeiksi pannulla ja lopuksi 200 asteessa uunissa n.15 min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Timppa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha914g1518kcal173.7g0g91.4g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, Minaso46g6.9kcal0.5g1g0.1g0.7g
Rypsiöljy 62g546kcal0g0g61.7g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]263g887kcal31.5g0g97.3g0g
Sipuli (kuorittu)91g25kcal1.2g4.4g0.2g1.6g
Suola, annos 3g6.9g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 9g29kcal1.4g1.7g1.2g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2784g6023kcal416.6g14.2g503.8g11.4g
Valittu annoskoko1392g3012kcal208.3g7.1g251.9g5.7g
Annoskoko puolitettuna696g1506kcal104.2g3.6g126g2.9g
Arvot/100g100g216kcal15g0.5g18.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127119