Oopperavoileivät Outin tapaan

Turvota korppujauho ja vesi kulhossa.

Ruskista pilkotut sipulit.

Lisää jauheliha.

Mausta valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla.

Sekoita hyvin.

Levitä taikina 9:lle paahtoleipäviipaleelle.

Kuumenna paistinpannu ja lisää oljy.

Paista leivät molemmin puolin kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho (Pirkka)133g477kcal18.6g93.2g2.9g6.7g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 533g736kcal99.9g0g37.3g0g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl60g540kcal0g0g59.9g0g
Iso vehnäpaahto (Vaasan), annos 25g300g809kcal28.2g137.9g13.8g11.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2784g5209kcal297.6g477.6g228.4g41g
Valittu annoskoko1392g2605kcal148.8g238.8g114.2g20.5g
Annoskoko puolitettuna696g1302kcal74.4g119.4g57.1g10.3g
Arvot/100g100g187kcal10.7g17.2g8.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367657