Peltileipä

Liota hiiva, suola ja sokeri lämpimään (40*c) veteen, lisää leseet ja anna turvota hetki.

Sekoita jauhot puuhaarukalla, taikina saa olla vähän normitaikinaa löysempää.

Kohota tunti.

Kaada taikina pellille ja taputtele tasaiseksi.

Kohota 15 min.
Paista 250* 15 min.
Laske lämpö 125* ja jatka paistamista 20-25min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi651g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g11g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 50g114kcal6.7g7.7g2.3g18.8g
Vehnäjauho puolikarkea 651g2232kcal66.3g455.3g7.8g22.8g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 24g98kcal0g24g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2784g4887kcal146g974g20.2g83.2g
Valittu annoskoko1392g2444kcal73g487g10.1g41.6g
Annoskoko puolitettuna696g1222kcal36.5g243.5g5.1g20.8g
Arvot/100g100g176kcal5.2g35g0.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391248