Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 340g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 80102g415kcal77.6g5.1g9.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu681g858kcal74.9g2g61.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 170g562kcal3.4g5.1g59.6g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g17g1.7kcal0.3g0g0.1g14.5g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Voi 72g519kcal0.9g0.3g58.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2784g4708kcal314.2g25g376.6g29g
Valittu annoskoko1392g2354kcal157.1g12.5g188.3g14.5g
Annoskoko puolitettuna696g1177kcal78.6g6.3g94.2g7.3g
Arvot/100g100g169kcal11.3g0.9g13.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92107