Ruusukaali-pekonipata

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali, keitetty, suolaa 4310g1044kcal59.1g83.2g21.6g106.9g
Pekoni, paistettu 1466g7548kcal240.9g0g742.9g0g
Kananmuna kuoreton 1207g1722kcal150.9g3.6g123.7g0g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g1293g4267kcal323.3g0g336.2g12.9g
Maito, Kevyt1724g793kcal55.2g82.8g25.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g30747kcal1658.8g339.2g2500.6g239.6g
Valittu annoskoko10000g15374kcal829.4g169.6g1250.3g119.8g
Annoskoko puolitettuna5000g7687kcal414.7g84.8g625.2g59.9g
Arvot/100g100g154kcal8.3g1.7g12.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352018