Vihreää ja keltaista

Valuta parsa ja pavut, leikkaa paloiksi.

Sekoita jääsalaatin joukkoon persikkakuutiot, parsanpalat ja pavut.

Sekoita kastike, voit maustaa sen esim.

rakuunalla tai muulla yrtillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Blaclace
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkakuutioita rypälemehussa, Eldorado412g189kcal2.5g45.3g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 386g131kcal7.9g16.7g0.8g9.8g
Parsa 324g50kcal4.1g3.9g0.6g4.9g
Ruokaöljy keskiarvo 35g310kcal0g0g35g0g
Hunaja 26g87kcal0.1g21.2g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 53g11kcal0.2g0.8g0g0.1g
Jäävuorisalaatti, rapea158g16kcal1.7g1.3g0.3g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2786g1587kcal33g178.4g73.4g33.4g
Valittu annoskoko1393g794kcal16.5g89.2g36.7g16.7g
Annoskoko puolitettuna697g397kcal8.3g44.6g18.4g8.4g
Arvot/100g100g57kcal1.2g6.4g2.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=53739