Jauheliha-tomaattipannu

Paista jauheliha vähässä öljyssä, mausta haluamallasi tavalla, itse käytän ruususuolaa, mustapippuria myllystä, basilikaa, timjamia, valkosipulijauhetta.

Laita jauhelihat vuokaan, sekä muut ainekset halutessasi kerroksittain tai sekaisin.

Päälle juustoraastetta.

Uuniin 200 astetta keskitasolla n.20-30 mins.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Jarski1981
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g584g993kcal116.8g0g58.4g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g292g73kcal4.4g13.1g0.9g0g
Rainbow vihannessekoitus (Apetit), annos 250g292g126kcal7g18.1g0.9g5g
Pirkka kermajuusto 17%47g136kcal14.5g0.7g7.9g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)175g123kcal21g6.1g1.8g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2786g2952kcal327.4g76g145.6g10g
Valittu annoskoko1393g1476kcal163.7g38g72.8g5g
Annoskoko puolitettuna697g738kcal81.9g19g36.4g2.5g
Arvot/100g100g106kcal11.8g2.7g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445936