Melkein karpparin boileriparsapaistos

Kypsennä boirleri rypsiöljyssä.

Laita parsa paloiteltuna isoon uunivuokaan ja levitä kypsät kanapalat päälle.

Sulata pienmmäksi paloiksi pilkottu Koskenlaskija kerman kanssa pannulla, lisää halutessa ripaus suolaa, pippuria ja valkosipulia.

Kaada seos parsan ja broilerin päälle ja sekoita hieman.

Lisää juustoraaste.

Paista 200astessaa n.30min ja anna vielä hautua jälkilämmössä toinen 30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Tittas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Hunajamarinoitu broilerin fileesuikale, Atria600g864kcal96g15g44.4g0g
Parsakaali brokkoli 375g132kcal17.3g7.3g1.1g9.4g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g188g525kcal35.6g0g41.2g0g
Ruokakerma 5% Hyla (Valio), annos 200g150g98kcal2.3g5.9g7.5g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%75g173kcal21.7g1.9g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2790g3714kcal345.8g60.2g221.4g18.8g
Valittu annoskoko1395g1857kcal172.9g30.1g110.7g9.4g
Annoskoko puolitettuna698g928kcal86.5g15.1g55.4g4.7g
Arvot/100g100g133kcal12.4g2.2g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160311