Ruispuolukkapuuro

Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja vispilöi joukkoon puolukat, jauhot ja sokeri.

Anna puuron hautua liedellä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 1 tunti.

Mitä pidempään se saa hautua sitä makeampaa siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1125g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 113g333kcal9.8g58.5g2.8g15.6g
Puolukka 150g58kcal0.7g10.2g0.8g3.9g
Canderel makeutusjauhe7.5g29kcal0.2g7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2790g839kcal21.4g151.4g7.2g39g
Valittu annoskoko1395g420kcal10.7g75.7g3.6g19.5g
Annoskoko puolitettuna698g210kcal5.4g37.9g1.8g9.8g
Arvot/100g100g30kcal0.8g5.4g0.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93315