Katan pizzakkeet

Pohja:
ruislese 1dl
rahka 100g
kananmuna
pellavansiemenrouhe (risetti) 1rkl
mausteita maun mukaan

sekoita ja laita pellille pari kökköä vähän tasotellen.

Lisää tasoiteltujen kakkusten päälle:

puolikas sipuli (paistettu soijassa)
parsakaalia 100g
tonnikalaa vedessä prk
oliiveja 50g
feta 3% 50g

-> Uuniin 225° 15-20 min

Helppo ja nopee.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Perunaliiter
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 45g126kcal6.8g11.7g1.9g17.6g
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki225g126kcal19.1g11.2g0.4g0g
Tonnikala vedessä 338g353kcal75.7g0g5.1g0g
Sipuli 113g34kcal1.4g5.4g0.2g1.9g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g113g124kcal20.3g2.3g3.4g0g
Oliivi113g124kcal1.6g5.3g12.4g5g
Parsakaali brokkoli 225g79kcal10.4g4.4g0.7g5.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl34g304kcal0g0g33.7g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti23g113kcal5.6g7.5g6.5g6.4g
Soijakastike 45g27kcal2.3g4.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2790g3169kcal317.4g105g154g73g
Valittu annoskoko1395g1584kcal158.7g52.5g77g36.5g
Annoskoko puolitettuna698g792kcal79.4g26.3g38.5g18.3g
Arvot/100g100g114kcal11.4g3.8g5.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125449