Chorizokanapata

-Paloittele kaikki kasvikset pieniksi paloiksi.

-Paista pekoni ja chorizomakkara padassa/isossa kattilassa tilkassa rasvaa/öljyä (chorizostaja pekonistakin irtoaa paljon rasvaa kuumentuessaan!!)
-Paloittele kana fileet paloikis ja ruskista erillisessä pannussa ja mausta, lisää sipulit.

-Kaada chorizot ja pekonipalat kanojen joukkoon pannulle.

-Lisää pataan/kattilaan paloitellut kasvikset ja kaada vettä niin että peittyvät, lisää kanakuutio ja anna kiehua kypsiksi.

Bataatit saavat mennä ihan muussiksi =)
-Kun kasvikset ovat kypsiä lisää lihat ja tomaattisose ja sambal oelek-tahna ja anna vielä porista hetki.

Maista ja tarvittaessa mausta lisää =)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo-PaprikaSalami (Dulano), annos 300g113g498kcal24.8g1.1g43.9g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g75g210kcal13.5g0.4g17.2g0g
Bataatti, kuorittu 263g213kcal4.1g44.2g0.1g7.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g75g21kcal0.4g4.5g0.1g1.9g
Paprika vihreä 113g24kcal1.1g2.8g0.3g2.1g
Paprika keltainen 113g34kcal1.1g5.7g0.2g2.3g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Broilerin fileepihvi maustamaton (Kanamestari), annos 100g150g165kcal34.5g0g3g0g
Vesi263g0kcal0g0g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Santa Maria, 100g)26g11kcal0.4g1.6g0.4g0g
Tomaattisose (Hacendado), annos 400g150g116kcal2.3g15g5.3g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2790g2612kcal165.8g156g141.2g36.2g
Valittu annoskoko1395g1306kcal82.9g78g70.6g18.1g
Annoskoko puolitettuna698g653kcal41.5g39g35.3g9.1g
Arvot/100g100g94kcal5.9g5.6g5.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277740