Punajuuri-jauhelihahomejuustolaatikko

Keitä riisit suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia.

Kuori punajuuret ja raasta hienolla terällä.

Ruskista jauheliha ja lisää sipulikuutiot ja anna pehmetä.

Mausta jauhelihaseos basilikalla suolalla ja pippurilla.

Sekoita punajuuriraasteen joukkoon esikeitetyt riisit vesineen.

Kaada punajuuri seosta ja jauhelihaseosta ja homejuustoa kerrokisttain vuokaan.

Sekoita maito ja munat keskenään ja kaada seos vuokaan 200 astetta tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g43g149kcal2.6g32.3g0.7g0.9g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 500g192kcal5g34.5g1g12.5g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Basilika, tuore 5g1.4kcal0.2g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito (Valio)250g115kcal8g12g3.8g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss38g126kcal8.3g0g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2790g2015kcal139.4g163g83.4g28.8g
Valittu annoskoko1395g1007kcal69.7g81.5g41.7g14.4g
Annoskoko puolitettuna698g504kcal34.9g40.8g20.9g7.2g
Arvot/100g100g72kcal5g5.8g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=309796