Värikäs pastalaatikko

Ainekset:

6 dl (250 g) Pirkka pennepastaa
400 g naudan paistijauhelihaa
2 dl Pirkka sipulikuutioita (pakaste)
2 tl Pirkka currya
1 tl Pirkka-pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 ps (200 g) Pirkka-herne-maissi-porkkanasekoitu
sta (pakaste)
7 dl maitoa
3 kananmunaa
1/2 tl Pirkka pizzamaustetta

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi.

Valuta hyvin.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja kuullota sipuli lihan joukossa.

Mausta seos currylla, pizzamausteella ja suolalla.

Kaada voideltuun vuokaan pasta, jauhelihaseos ja jäinen kasvissekoitus.

3. Vatkaa kevyesti maitoja munat sekaisin.

Kaada munamaito vuokaan ja sekoita.

Ripottele pinnalle vielä pizzamaustetta.

Kypsennä 175 asteisessa uunissa alimmalla tasolla noin 60 minuuttia.

Tarjoa vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino150g510kcal34.5g79.5g5.6g9g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 300g414kcal56.3g0g21g0g
Sipuli 135g41kcal1.7g6.5g0.3g2.3g
Pirkka herne.maissi.porkkana 200g150g105kcal4.8g18g1.1g4.7g
Rasvaton maito, kalsium, rasvaton, d-vitamiinia 0,5ug 525g198kcal20g26.8g0.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 135g170kcal14.9g0.4g12.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2790g2875kcal264.4g262.4g81.4g32g
Valittu annoskoko1395g1437kcal132.2g131.2g40.7g16g
Annoskoko puolitettuna698g719kcal66.1g65.6g20.4g8g
Arvot/100g100g103kcal9.5g9.4g2.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=97381