Kanaperunavuoka

Viipaloi perunat, sipuli ja tomaatit.

Ruskista kana kevyesti pannulla (käytä tarvittaessa öljyä).

Voitele vuoka kevyesti oliiviöljyllä.

Lado perunat, sipuli, tomaatit, kana ja tuorejuusto kerroksittain vuokaan, jätä kuitenkin perunakerros päällimmäiseksi.

Sekoita kerma ja vesi, lisää seokseen mielesesi mausteet ja suola.

Kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa 175C kunnes perunat ovat kypsiä (n. 1½-2h).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Tildacay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 434g329kcal8.1g66.9g0.9g4.3g
Tomaatti 143g33kcal0.8g4.9g0.4g2g
Punasipuli, kuorittu, 100g67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g55g89kcal4.4g2.2g7.2g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g220g121kcal6.8g14.1g4.4g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa287g373kcal51.6g3.7g15.8g0g
Oliiviöljy 17g148kcal0g0g16.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 167g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 6.7g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2792g2219kcal145.2g190g91g14.8g
Valittu annoskoko1396g1109kcal72.6g95g45.5g7.4g
Annoskoko puolitettuna698g555kcal36.3g47.5g22.8g3.7g
Arvot/100g100g80kcal5.2g6.8g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123634