Tonnikalapiirakka kermaviili

Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan
Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa\'an pohjan päälle.

Lisää halutessasi hieman juustoraastetta
Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g4582g5361kcal128.3g183.3g458.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1862g6388kcal189.7g1303.1g22.3g65.2g
Kananmuna kuoreton 1260g1798kcal157.5g3.8g129.2g0g
Leivinjauhe 4.6g8kcal0.2g1.7g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)2291g3758kcal572.8g20.6g151.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g34624kcal2097g3025g1521.8g130.4g
Valittu annoskoko10000g17312kcal1048.5g1512.5g760.9g65.2g
Annoskoko puolitettuna5000g8656kcal524.3g756.3g380.5g32.6g
Arvot/100g100g173kcal10.5g15.1g7.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386781