Ratatualle

Paista kevyesti öljyssä porkkanat ja sipulit lisää vesi ja vihannes lientä anna hautua 20 min. paista loput raaka-aineet mausta mustapippurilla timjamilla ja oregaanolla lisää tl hunajaa ja paseerattu tomaatti jatka hauduttamista 10 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2795 grammaa

Aipi1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g150g42kcal0.9g8.9g0.3g3.7g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 10g33kcal0g8.1g0g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl13g111kcal0g0g12.5g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)250g75kcal2.5g15g0.5g2.5g
Nauris 100g27kcal1g4.2g0.3g1.9g
Parsakaali brokkoli 175g61kcal8.1g3.4g0.5g4.4g
Paprika, punainen150g39kcal1.3g6.9g0.6g3g
Sipuli 300g91kcal3.8g14.4g0.6g5.1g
Kesäkurpitsa zucchini 200g36kcal1.1g5g0.8g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2795g1030kcal37.4g131.8g32.2g44g
Valittu annoskoko1398g515kcal18.7g65.9g16.1g22g
Annoskoko puolitettuna699g258kcal9.4g33g8.1g11g
Arvot/100g100g37kcal1.3g4.7g1.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=58753