Ratatualle

Paista kevyesti öljyssä porkkanat ja sipulit lisää vesi ja vihannes lientä anna hautua 20 min. paista loput raaka-aineet mausta mustapippurilla timjamilla ja oregaanolla lisää tl hunajaa ja paseerattu tomaatti jatka hauduttamista 10 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2795 grammaa

Aipi1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1073g301kcal6.4g63.9g2.1g26.8g
Vesi358g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 72g236kcal0.4g57.8g0g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl89g794kcal0g0g89.4g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)1789g537kcal17.9g107.3g3.6g17.9g
Nauris 716g196kcal7.2g30.1g2.1g13.6g
Parsakaali brokkoli 1252g439kcal57.9g24.4g3.8g31.3g
Paprika, punainen1073g276kcal9.7g49.4g4.3g21.5g
Sipuli 2147g649kcal26.8g103g4.3g36.5g
Kesäkurpitsa zucchini 1431g258kcal8g35.8g5.7g10g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g7373kcal268.6g943.4g230.6g315.2g
Valittu annoskoko10000g3687kcal134.3g471.7g115.3g157.6g
Annoskoko puolitettuna5000g1843kcal67.2g235.9g57.7g78.8g
Arvot/100g100g37kcal1.3g4.7g1.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=58753