Chili pavut

Sulata pavut, tai jos käytät tuoreita papuja keitä niitä hetki.

Kuumenna öljy pannulla, lisää pilkottu chili ja valkosipuli sekä pavut pienissä erissä.

Pidä levy suhteellisen kuumana ja sekoita aineksia koko ajan etteivät pala.

Pavut saavat vähän ruskistua.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Helppojuttu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chili paprika punainen135g54kcal2.7g12.1g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g41g358kcal0g0g40.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g24g25kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Vihreä papu (Rainbow), annos 100g1199g300kcal24g47.9g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2796g1472kcal57.2g127.8g83.6g1g
Valittu annoskoko1398g736kcal28.6g63.9g41.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna699g368kcal14.3g32g20.9g0.3g
Arvot/100g100g53kcal2g4.6g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197524