Parsakaalikeitto, Esikko

Öljy kattilaan, lisää paloitellut kasvikset , sekoittele niitä kunnes saavat hieman väriä.

Lisää vesi, liemikuutiot.

Anna muhia kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta, lisää suola ja sulatejuusto.

Hämmennä kunnes juusto on sulanut.

Bon appetit!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)27g7.3kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Tomaatti 45g10kcal0.3g1.6g0.1g0.6g
Parsakaali brokkoli 360g126kcal16.6g7g1.1g9g
Kasvisliemikuutio 10g30kcal0.9g1.3g2.3g0.2g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas45g126kcal8.6g0g9.9g0g
Vesi901g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Valkosipuli 7.2g7.8kcal0.6g1.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2799g696kcal54.8g24.8g36g21g
Valittu annoskoko1399g348kcal27.4g12.4g18g10.5g
Annoskoko puolitettuna700g174kcal13.7g6.2g9g5.3g
Arvot/100g100g25kcal2g0.9g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269264