Kanarisotto

Ruskista kanasuikaleet pannulla ja laita hetkeksi sivuun (pois pannusta) odottamaan.

Lisää pannuun öljy ja kuullota riisi n.5 min.
Lisää sekaan pilkottu sipuli, pilkottu paprika, sienet sekä wokkivihannekset ja paistele tovi.

Lisää vielä kanasuikaleet ja vettä niin että ruokaseos juuri peittyy n.6-8 dl. Heitä sekaan pari kanaliemikuutiota.

Anna kiehua miedolla lämmöllä puolisen tuntia, kunnes vesi on haihtunut ja riisit kypsät.

Sekoita välillä.

Jos vesi haihtuu liian pian, lisää vettä.

Mausta valmis risotto mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 451g548kcal95.7g0g18g0g
Herkkusieniä viip./palat suolaliemessä (Rainbow), annos 230g130g19kcal2.5g2.2g0.1g0g
Paprika punainen 85g25kcal0.8g3.8g0.3g1.6g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Itämaiset wokkivihannekset (rainbow)253g101kcal5.3g17.2g1g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)11g29kcal1.5g1.4g2g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g34g304kcal0g0g33.8g0g
Riisi, keitetty, suolaa 406g555kcal9.9g122.6g1.1g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2799g3182kcal232.2g297.4g112.8g11.6g
Valittu annoskoko1400g1591kcal116.1g148.7g56.4g5.8g
Annoskoko puolitettuna700g796kcal58.1g74.4g28.2g2.9g
Arvot/100g100g114kcal8.3g10.6g4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=88853