Mantelisuklaa

Sulata suklaa mikrossa.

Sekoita siihen kerma ja mantelirouhe.

Levitä leivinpaperille ja laita jääkaappiin kohmettumaan.

Leiko paloiksi terävällä veitsellä tai pizzaleikkurilla.

Siirrä kannelliseen rasiaan ja säilytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 14 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, 74%, bellarom (L), annos 10g6.5g37kcal0.6g2.1g2.7g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g2.5g8.5kcal0g0.1g0.9g0g
Mantelirouhe (Rainbow), annos 100g5g30kcal1.1g0.3g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g150kcal3.4g5g12.8g0g
Valittu annoskoko14g75kcal1.7g2.5g6.4g0g
Annoskoko puolitettuna7g38kcal0.9g1.3g3.2g0g
Arvot/100g100g536kcal12.1g17.9g45.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421104