Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 1.1g3.5kcal0g0.8g0g0g
Hiiva 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 1.1g3.3kcal0.1g0.6g0g0.2g
Grahamjauho 2.2g7.2kcal0.2g1.3g0g0.2g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g5.3g19kcal0.7g3.5g0.2g0.3g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g65kcal2g12.4g0.4g1.4g
Valittu annoskoko14g33kcal1g6.2g0.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna7g16kcal0.5g3.1g0.1g0.4g
Arvot/100g100g234kcal7.1g44.3g1.4g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111646