KKKH Rahkasämpylät

Lämmitä maitorahka-vesiseos.

Lisää hiiva ja mausteet.

Lisää ruishiutaleet ja anna turvota 5 min. Alusta joukkoon vehnäjauhot ja lisää rasva.

Anna kohota ja leivo sämpylät.

Kohota.

Paista 200-225 asteessa 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Bilehile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3.2g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.6g0.5kcal0.1g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 1.5g4.6kcal0.1g0.8g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 4.2g14kcal0.4g2.9g0.1g0.1g
Flora culinesse0.6g4.8kcal0g0g0.5g0g
Maitorahka (Pirkka)3.2g2.1kcal0.4g0.1g0g0g
Siirappi 0.5g1.6kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g56kcal2g8.4g1.2g0.6g
Valittu annoskoko14g28kcal1g4.2g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g14kcal0.5g2.1g0.3g0.2g
Arvot/100g100g201kcal7.2g30.2g4.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114584