Hallumi ja kermakasvikset

Paista hallumi neitsytkookosvoissa.

Höyrytä parsa.

Paista paprikat ja parsa samassa pannussa, jossa paistoin hallumin.

Lorauta sekaan tilkka kermaa, mausta suolalla, mustapippurilla ja valkosipulilla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Halloumi juusto4.7g14kcal1g0g1.1g0g
Neitsytkookosöljy, luomu (Aman prana), annos 10g0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Paprika punainen 3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Parsakaali pakaste Rainbow5.6g1.1kcal0.2g0.1g0g0.1g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g0.6g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g35kcal2.4g0.4g2.6g0.4g
Valittu annoskoko14g18kcal1.2g0.2g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g9kcal0.6g0.1g0.7g0.1g
Arvot/100g100g126kcal8.6g1.4g9.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306235