Gluteeniton siemennäkkäri

Sekoita ainekset ja levitä kahdeksi ohueksi levyksi pellille.

Paista kauniin ruskeaksi.

Leikkaa levyt 12 osaan ja aseta uuniin(kiertoilma) kuivumaan 50 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 28 grammaa

Ankkavankka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g2.5g3.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Auringonkukansiemen 2.1g12kcal0.5g0.3g1g0.1g
Seesaminsiemen, kuorineen 1.3g8.4kcal0.3g0.1g0.7g0.2g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale1g0.6kcal0.1g0.1g0g0.8g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g1.3g6kcal0.3g0.4g0.4g0.4g
Fiber husk (1rkl=10g)0.2g0kcal0g0g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 2.3g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Kumina mauste (Mausteet), annos 2g0.4g1.6kcal0.1g0.2g0.1g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2.8g1.5kcal0.2g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g75kcal3.8g2.8g5.2g3.4g
Valittu annoskoko14g37kcal1.9g1.4g2.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna7g19kcal1g0.7g1.3g0.9g
Arvot/100g100g265kcal13.5g9.9g18.4g12.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339415