Karitsan jauhelihapihvit

Raasta lanttu, sekoita jauheliha, lantturaaste ja kananmuna sekä lisää maun mukaan mausteita (esim.

pippuria, jeeraa eli juustokuminaa, suolaa ja yrttejä).

Leivo taikina neljäksi pihviksi ja paista ne voissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 128 grammaa

Tiinankalori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g11g16kcal2.2g0g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 1.6g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Lanttu 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g37kcal4.8g0.2g2g0g
Valittu annoskoko14g18kcal2.4g0.1g1g0g
Annoskoko puolitettuna7g9kcal1.2g0.1g0.5g0g
Arvot/100g100g131kcal17.1g0.7g7.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375893