Tonnikalalasagne

Voitele vuoka.

Kuullota kasvissuikaleita öljytilkassa pannulla ja mausta 1 tl:lla mustapippuria, suolaa ja pizzamaustetta (+ 2 tl siirappia ja 2 kpl valkosipulia).

Levitä 3 lasagnelevyä vuoan pohjalle, lusikoi päälle pastakastiketta, lisää sitten ohut kerros kasvissuikaleita ja murentele päälle tonnikalaa.

Ripottele päälle puoli pussia juustoraastetta.

Tee vielä kaksi kerrosta samoin ja lado sitten viimeiset pastalevyt kanneksi, joka peitetään lopulla pastakastikkeella ja juustoraasteella.

Koristele pinta ripauksella pizzamaustetta.

Paista 175 asteessa noin 45 minuuttia.

Jos lasagne uhkaa tummua liikaa, peitä vuoka foliolla Anna lasagnen levähtää kymmenisen minuuttia ennen tarjoilua.

(Kotikokki)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g1.1g3.9kcal0.1g0.8g0g0.1g
Tonnikala öljyssä(pirkka)3.1g6.6kcal0.7g0g0.4g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g2.3g8.4kcal0.7g0g0.6g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)5.5g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g44kcal3.2g2.8g2g0.4g
Valittu annoskoko14g22kcal1.6g1.4g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g11kcal0.8g0.7g0.5g0.1g
Arvot/100g100g159kcal11.4g10g7.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334219