Tonnikalacrepet

Letut: kaada 5 dl maitoa kulhoon, sekoita siihen kanamunat, vehnäjauho, voi (tai rypsiöly) ja suola.

Anna seistä n. puoli tuntia ja paista pannulla.

Täyte: Sekoita tonnikala, tuorejuusto, ruokakerma ja tuorejuusto, lisää hieman tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Ts77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt5.9g2.7kcal0.2g0.3g0.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)1.2g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Tonnikala öljyssä 1.8g3.3kcal0.5g0g0.2g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g1.2g0.8kcal0.1g0g0g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli1.2g3.5kcal0g0g0.4g0g
Tilli tuore0g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5.2kcal0.2g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g39kcal2.2g2.8g2.2g0.2g
Valittu annoskoko14g20kcal1.1g1.4g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g10kcal0.6g0.7g0.6g0.1g
Arvot/100g100g140kcal7.8g9.9g7.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361689