Juustoinen savuporokeitto

Hienonna sipuli ja kuulota rasvassa, Lisää jauhot ja sekoita.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Anna kiehua 10 min. Lisää paloiteltu sulatejuusto ja ruokakerma ja sekoita, kunnes juusto täysin sulanut.

Mausta keitto ja lisää savupororouhe.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Mummu53
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas1.5g4.1kcal0.3g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Voi 0.4g2.6kcal0g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0g
Vesi7g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 5%2.3g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Poronliha 1.8g2.2kcal0.4g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g24kcal1.4g0.6g1.6g0g
Valittu annoskoko14g12kcal0.7g0.3g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0.4g0.2g0.4g0g
Arvot/100g100g86kcal5g2.1g5.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432283