Suvin tonnikalafetapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet (suola, yrttimausteskoitus ja pippurisekoitus), tomaattipyree (tai ketsuppi) ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita mukaan keitetty pasta ja tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Lindzay138
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 2.5g2.6kcal0.6g0g0g0g
Arla Apetina 8% feta3.7g5.5kcal0.6g0.1g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ketsuppi (Rainbow), annos 30g0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma Valio 5%3.7g2.2kcal0g0.1g0.2g0g
Torino tumma proteiinipasta plus1.8g6.2kcal0.4g1g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g36kcal3.2g2.8g1.4g0.2g
Valittu annoskoko14g18kcal1.6g1.4g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g9kcal0.8g0.7g0.4g0.1g
Arvot/100g100g129kcal11.3g9.9g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121087