Makaronilaatikko täysmaitoon

Makaroni keitetetään niukassa vedessä, johon on lisätty liemikuutio, muutama minuutti . Lisätään maito ja keitetään kypsäksi.

Lisätään hieman jäähtyneeseen seokseen munat sekä paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisäksi mausteita, kuten suolaa, pippuria, oreganoa, salviaa tms.
Pintaan juustoraaste ja uuniin n. 200 C kunnes pinta on ruskistunut ja neste imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 4.6g2.9kcal0.1g0.2g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0g0.1kcal0g0g0g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g0.7g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 0.5g0.7kcal0.1g0g0.1g0g
Makaroni (myllynparas raaka)4.6g16kcal0.6g3.2g0.1g0.1g
Paistijauheliha 10%3.2g5.4kcal0.6g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g57kcal3.2g6.8g2g0.2g
Valittu annoskoko14g28kcal1.6g3.4g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g14kcal0.8g1.7g0.5g0.1g
Arvot/100g100g200kcal11.3g23.9g7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235103