Kana-papusalaatti

Paista kananpalat kypsiksi öljyssä.

Mausta lopuksi broileri mausteella.

Huuhtele ja valuta pavut.

Kypsennä parsakaali höyryssä.

Laita kaikki kamat suoraan lautaselle tai sekoita kulhossa.

Lisää päälle parmesan lastuja

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan kevyet fileeviipaleet (Karinimen), annos 600g3.4g3.3kcal0.7g0g0.1g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 0.9g0.1kcal0g0g0g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti 2.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kurkku, tuore1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Organic mixed beans in water (Biona), annos 240g2.2g2.2kcal0.2g0.4g0g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 1.6g0.5kcal0.1g0g0g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g0.3g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g25kcal2.2g1g1.4g0g
Valittu annoskoko14g12kcal1.1g0.5g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0.6g0.3g0.4g0g
Arvot/100g100g88kcal7.8g3.5g5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121787