Hirvipata perinteinen

Paista lihan pinta kiinni ja pataan kaikkien kasvisten kera.

perään vettä ja olutta , mausteena paprika, suola, pippuri ja laakerinlehti.

Uunissa noin 4 tuntia 90 asteessa, jäähdytys ja naamaan :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 4.7g5.3kcal1g0g0.1g0g
Porkkana 2.9g1kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, uusi 2.3g1.8kcal0g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Olut a-olut, 5- 5,5 til% alkoholia 2.3g0.9kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g19kcal2g1.6g0.2g0.2g
Valittu annoskoko14g10kcal1g0.8g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g5kcal0.5g0.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g68kcal7.1g5.7g0.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128706