Jauheliha-fetakastike

Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla (esim chili, valkosipuli-/sipulijauhe, aromisuola).

Lisää sekaan tomaattimurska ja ruokakerma.

Kiehauta.

Sekoita joukkoon murskattu feta ja hauduta hetken.

Tarjoa esimerkiksi pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka4.7g7.9kcal0.9g0g0.5g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g2.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Feta, apetina classic (Arla), annos 100g1.2g3kcal0.2g0g0.3g0g
Tomaattimurska 5.9g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g28kcal2.4g1g1.6g0.2g
Valittu annoskoko14g14kcal1.2g0.5g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g7kcal0.6g0.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g99kcal8.5g3.5g5.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135570