Elsassin pata

Määrät eivät ole varsinaisesti määriä, vaan se suhde, jolla aineksia pitää sekoittaa pataan.

- huuhtaise hapankaalia
- ruskista liha, nakki ja pekoni
- säästä lihanpaistamisrasvat ja lisää joukkoon vettä
- Laita ainekset patan ja anna hautua piiiiitkä tovi
- valkosipuli sopii myös

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Lapanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3.5g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)1.7g3.9kcal0.2g0g0.3g0g
Porsaanpaisti vähärasvainen 2.1g3.4kcal0.6g0g0.1g0g
Lihapullat saarioinen0.7g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Hapankaali 3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Pekoni, paistettu 0.7g3.6kcal0.1g0g0.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g30kcal2g1g1.8g0.4g
Valittu annoskoko14g15kcal1g0.5g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g7kcal0.5g0.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g106kcal7.1g3.6g6.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140351