Makkarakastike

Paloittele makkara kuutioiksi ja ruskista teflonpannulla, lisää vesi, ruokakerma, kastikejauhe ja mausteet.

Tarjoa perunan ja punajuuren kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Rippaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkkimakkara (Pouttu), annos 400g5.6g14kcal0.6g0.5g1g0g
Kastikejauhe rainbow ruskea, annos 1 dl1.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)3.8g6.1kcal0.1g0.1g0.6g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr1.4g3.9kcal0.1g0.1g0.3g0g
Vesi1.4g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Sinappi 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g49kcal1.6g1.6g3.8g0g
Valittu annoskoko14g25kcal0.8g0.8g1.9g0g
Annoskoko puolitettuna7g12kcal0.4g0.4g1g0g
Arvot/100g100g176kcal5.7g5.7g13.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154523