Rahkajuustoleipä

Sekoita rahka, munat, rasva ja juustoraaste.

Sen jälkeen mukaan kuivat aineet.

Paista 225 asteessa kunnes ottavat väriä pintaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Juniusc
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3.9g5.6kcal0.5g0g0.4g0g
Maitorahka laktoositon 0,3% (Valio), annos 200g4.7g3.1kcal0.6g0.2g0g0g
Soijajauho rasvainen 0.8g3.9kcal0.3g0.2g0.2g0.1g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 0.5g1.5kcal0.1g0g0.1g0.1g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)0.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.5g3.2kcal0.1g0g0.3g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.6g4.3kcal0g0g0.5g0g
Oltermanni, perinteinen2.4g8.5kcal0.6g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g63kcal4.6g1.4g4.4g0.8g
Valittu annoskoko14g32kcal2.3g0.7g2.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna7g16kcal1.2g0.4g1.1g0.2g
Arvot/100g100g225kcal16.3g5g15.6g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256603