Juusto-porokeitto

Ruskista poronkäristys paketin ohjeen mukaan.

Kiehauta vesi ja lisää sinne peruna-sipulisekoitus, kasvikset sekä poro.

Leikkaa juusto viipaleiksi ja lisää ne, kun keitto kiehuu.

Sekoittele, kunnes juusto sulaa keittoon.

Tarjoa esimerkiksi ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g2.3g3kcal0.5g0g0.1g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g2.4g6.1kcal0.5g0g0.5g0g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä2g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 6.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g22kcal2.2g0.6g1.2g0.2g
Valittu annoskoko14g11kcal1.1g0.3g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0.6g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g79kcal7.9g2.1g4.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274049