Lasagne hirven jauhelihasta, nopea

Ruskista sipuli ja jauheliha öljy/valkosipulivoissa.

Lisää tomaatti, ranskankerma (voi korvata kevytkermalla), sulatejuusto, soija, mausteet ja suola.

Kokoa: jauheliha ensin, sitten levy ja taas jauheliha (tulee 3-4 kerrosta).

Valkokastiketta ei tarvita jos käytät tuorepastaa.

Tarvitsee uunissa vain 20 minuuttia 225 jos tuorepasta.

Ripottele päälle mozarellaraaste.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 4.2g4.7kcal0.9g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Jauheliha porsaan 12%2.1g4.4kcal0.4g0g0.2g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 1.6g4.3kcal0g0g0.4g0g
Tomaattimurska, 1 prk2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oltermanni sulatejuusto, pehmeästi levittyvä0.5g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Juusto, mozzarella 0.5g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Soijakastike 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Lasagnelevy, euroshopper2.1g7.3kcal0.2g1.5g0g0g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g0.2g1kcal0g0g0.1g0g
Rypsiöljy 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g53kcal3.4g3.2g2.2g0g
Valittu annoskoko14g27kcal1.7g1.6g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna7g13kcal0.9g0.8g0.6g0g
Arvot/100g100g187kcal12g11.3g7.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315662