Kaaliporkkanamuhennos

-Pilko kaalit
- Kuori tai pese porkkanat ja suikaloi juustohöylällä ohuiksi suikaleiksi
- Laita jauhelihat paistumaan pannulle
- Lisää kaalit ja porkkanat kun jauheliha alkaa olemaan n. puoliksi kypsää
- Anna muhia kunnes jauheliha on kypsynyt ja kaalit sekä porkkanat hieman pehmenneet
- Lisää vielä creme bon jour ja sekoita

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Maaria80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali6.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.5g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)3.1g7.5kcal0.5g0g0.6g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit2g2.5kcal0.1g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g24kcal1.4g0.6g1.8g0.4g
Valittu annoskoko14g12kcal0.7g0.3g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0.4g0.2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g86kcal5g2.1g6.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318996