Pasta e fagioli

Mausta suolalla, persiljalla, tuoreella basilikalla ja mustapippurilla

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka0.4g0kcal0g0g0g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 230g4.5g4.4kcal0.3g0.6g0g0.3g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)4.9g1.5kcal0g0.3g0g0g
Makaroni, pasta 1.5g4.8kcal0.1g1g0g0g
Pinaatti 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g28kcal0.8g4g0.6g0.6g
Valittu annoskoko14g14kcal0.4g2g0.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g7kcal0.2g1g0.2g0.2g
Arvot/100g100g97kcal2.8g14.1g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462284