Merimiespihvi naudanpaistista

Käytän tähän merimiespihviin viikonlopulta yli jäänyttä naudan sisäpaistia eli kypsää viipalaoitua lihaa ja oluen sijasta kasvislientä.

Lado viipaloidut perunat, lihat ja sipuli kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Ripottele väliin mausteet ja kaada kasvisliemi vuokaan.

Viimeiseksi perunakerros.

Paista 175-200 asteessa uunissa noin 1h - 1h 20min kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g5.2g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Naudanpaisti 4.2g4.6kcal0.9g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g19kcal2g1.6g0.4g0g
Valittu annoskoko14g10kcal1g0.8g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna7g5kcal0.5g0.4g0.1g0g
Arvot/100g100g68kcal7g5.6g1.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268393