Lassakama

Ruskista jauheliha ja laita kuutioidut sipuli, paprika ja kesäkurpitsa sekaan.

Anna hautua vähän aikaa ja lisää koskenlaskija ja ruokakerma.

Mausta lihaliemijauheella ja pippurilla.

Kaada seos uunivuokaan ja laita juustoraaste päälle.

Kypsennä, kunnes juusto on ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1810 grammaa

Marsupila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%3.1g5.3kcal0.6g0g0.3g0g
Juusto, Valio arkijuusto1.3g4.1kcal0.3g0g0.3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 6.5g1.2kcal0g0.2g0g0g
Paprika punainen 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)0.8g1.2kcal0g0g0.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g0.9g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g32kcal2.2g0.4g2.2g0g
Valittu annoskoko14g16kcal1.1g0.2g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna7g8kcal0.6g0.1g0.6g0g
Arvot/100g100g112kcal7.7g1.4g7.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283712