Krakovanmakkarakeitto

Perunoita 5 kpl
krakovanmakkaraa 2 kpl
keitinvettä 0,7l
lihaliemikuutio
keittojuureksia 200g
pernat kuoritaan ja kiehumaan
Krakovanmakkarat pienennetään ja paistetaan.

suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 3.3g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Krakovanmakkara, Dulano 375g1.8g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste2g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi6.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g13kcal0.8g1g0.6g0.2g
Valittu annoskoko14g7kcal0.4g0.5g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g3kcal0.2g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g46kcal2.8g3.5g2.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324257