Kesäkurpitsavuoka

450 g kesäkurpitsaa
1 tl rypsiöljyä
n. 100 g tomaattia
150 g juustoraastetta

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Siivuta kesäkurpitsat ja lado ne vuokaan.

Levitä päälle siivutetut tomaatit, ja ripottele päälle juustoraaste.

Halutessa voi maustaa ripauksella suolaa, pizzamausteella tai n. 50 g Créme Bonjour cuisine-pippurisekoituksella.

(616,5 kcal P 38,4 H 15,8 R 44,0
n. 82 kcal/100 g ?)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Stiina1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Tomaatti 2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Creme Bonjour cuisine, pippurisekoitus1.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Kesäkurpitsa11g1.8kcal0g0.3g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g10kcal0g0.8g0.8g0.2g
Valittu annoskoko14g5kcal0g0.4g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g3kcal0g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g36kcal0g2.8g2.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116281