Feta-jauhelihapastavuoka

Ruskista jauheliha pannulla.

Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipuli, timjami ja paprikajauhe.

Anna sipulin kuullottua hetki.

Lisää sitten tomaattimurska ja hauduta hetki.

Murskaa joukkoon fetajuusto ja mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon keitetyt makaroni ja kaada makaroni-jauhelihaseos kevyesti voideltuun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste ja paista 180 asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia niin, että juusto sulaa ja saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Joriia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 3.9g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 3.9g8.7kcal0.7g0g0.7g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)3.9g1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Salaattijuusto yrttiöljyssä 25% (Xtra), annos 100g1g2.9kcal0.2g0g0.2g0g
Edam-juusto (Baltic prinsess), annos 20g1g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g39kcal2.6g2g2.2g0.2g
Valittu annoskoko14g20kcal1.3g1g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g10kcal0.7g0.5g0.6g0.1g
Arvot/100g100g139kcal9.2g7g7.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460777