Tattari-tuorepuuro

1. Huuhtele tattarisuurimot huolellisesti ja laita ne yöksi likoamaan veteen jääkaappiin.

2. Huuhtele aamulla tattarisuurimot.

Laita blenderiin tattarisuurimot, banaani, puolikas omena, 2/3 marjoista.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää tarvittaessa nestettä, mikäli seos tuntuu liian paksulta.

3. Lisää annoksen päälle lautaselle loput marjat ja pilkottu puolikas omena.

Mausta ja makeuta halutessasi kanelilla ja stevialla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 605 grammaa

Ricutzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimoita, kokonaisia (Gogreen), annos 50g2g6.6kcal0.2g1.3g0g0.1g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g2.8g2.4kcal0g0.5g0g0.1g
Omena, keskikokoinen 200g4.7g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Marja keskiarvo 4.7g2.3kcal0g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g26kcal0.4g4.8g0g1g
Valittu annoskoko14g13kcal0.2g2.4g0g0.5g
Annoskoko puolitettuna7g7kcal0.1g1.2g0g0.3g
Arvot/100g100g91kcal1.4g16.9g0g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437483