Karppi Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha, mausta valkopippurilla ja niukalla suolalla.

Tee kesäkurpitsasta siivuja.

Lado vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaa ja jahelihaa.

Lisää sinihomejuustomurut toiseksi viimeiseen kerrokseen.

Lopuksi kaada kerma joukkoon ja ripottele päälle parmesan.

Kypsytä uunissa 180 asteessa 1h.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 4.2g9kcal0.7g0g0.7g0g
Kesäkurpitsa zucchini 7.3g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss0.4g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2.1g6.9kcal0g0.1g0.7g0g
Parmesanlastuja (Granotto bertozzi), annos 100g0.2g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g39kcal1.8g0.6g3.2g0.2g
Valittu annoskoko14g20kcal0.9g0.3g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g10kcal0.5g0.2g0.8g0.1g
Arvot/100g100g138kcal6.3g2.1g11.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275134