Ruislesepizzapohja

Hiiva veteen ja muut aineet perään, vaivaa kunnes ei enää tartu(lisää jauhoa/lesettä tarpeen mukaan) ja anna kohota 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g0.2g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g5.3g18kcal0.6g3.7g0.1g0.2g
Ruislese (Elovena plus), annos 20g3.5g6.3kcal0.5g0.7g0.2g1.5g
Rypsiöljy rainbow0.9g7.9kcal0g0g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g67kcal2.4g9g2.4g3.4g
Valittu annoskoko14g33kcal1.2g4.5g1.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna7g17kcal0.6g2.3g0.6g0.9g
Arvot/100g100g233kcal8.4g31.5g8.4g11.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127330